Terkkuja Rastashopin Amylle

Katleena Kortesuo

Tällä viikolla postaan kolmesta varsin erilaisesta asiakaskirjeestä. Ensimmäisenä vuorossa on Rastahop.
Tilasin nimittäin Rastashopista tavaraa ekaa kertaa, ja lähetyslista yllätti positiivisesti. Siinä oli henkilökohtainen allekirjoitus!

Monesti verkkokauppojen ongelma on persoonattomuus, joten tykkäsin kovasti Amyn lisäyksestä.
Amy parka ei tietenkään voi vaikuttaa siihen, että lähetyslistassa on omituisia kirjoitusasuja: ”Rasta-vaha” ja ”Koko: Suuri- tumma”. Näistä huolimatta Rastashopista jäi kiva mielikuva. Tilaan toistekin, koska myös tuotteet olivat laadukkaan oloisia.

2 kommenttia

  1. Ilman muuta. Lisäksi kuljen valmennuksissa itsevärjätyissä batiikkivaatteissa, kehotan osallistujia ottamaan yhteyttä fläppitaulun auraan ja teen palautekyselyt telepaattisesti. Viimeksi mainitusta tulokset ovat aina erinomaisia, ja osallistujat haluavat lisää valmennuksia.

Kerro oma kantasi

Tässä blogissa saa kommentoida omalla nimellä tai minun tunnistamallani nimimerkillä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta kritisoida. Muistathan silti hyvät tavat. Karsin jo etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.